kruidentuin.punt.nl
Laatste artikelen

Ingrediënten

Een slamandje vol zevenblad (alleen de blaadjes) 1 el olijfolie
1 ui
1 dl groentenbouillon
peper - nootmuskaat - 150 gr champignons
1 el tarwemeel
1 dl room

plakken (harde) geitenkaas (of een andere pittige kaassoort)

Voorbereiding

Zevenblad wassen en uitlekken. Champignons in dikke plakken snijden. Ui snipperen. Ovenschaaltje invetten. Oven voorverwarmen op 200 graden.


Bereidingswijze

Ui licht fruiten. Zevenblad en champignons toevoegen. Even laten stoven. Bouillon toevoegen. Ca. 10 minuten laten sudderen (beetje afhankelijk van de leeftijd van het zevenblad, ouder blad heeft langer nodig). Bouillon afgieten (bewaren). Groenten laten uitdampen en in de ovenschaal doen.
Bouillon opnieuw verhitten. Tarwemeel oplossen in een beetje water en samen met de room aan bouillon toevoegen. Kort doorkoken. Evt. op smaak met nootmuskaat en peper. Over groenten gieten. Bedekken met de kaas. Ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden (evt. nog even onder de grill).


Bron:

Www.tournedos.nl
 
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl